Vi har løsningen, men mangler fagkunnskapen. Er den fagkunnskapen deg?

Psykttilgjengelig

Whispr bidrar i den nasjonale dugnaden – nå lager vi en egen kanal for alle unge som trenger noen å snakke med i disse krevende dager. Har du lyst til å være med oss i denne dugnaden for våre unge? 🧡

🔸 Noen unge vil kanskje trenge hjelp til å lage struktur i hverdagen
🔸 Noen har kanskje behov for en fagperson å snakke med
🔸 Noen ønsker kanskje få tips og råd til hvilke aktiviteter de kan foreta seg hjemme
🔸 Noen trenger kanskje hjelp med hjemmeskole
🔸 Noen unge vil kanskje trenge en voksenperson å snakke med
🔸Noen kunne kanskje tenke seg tips til kosthold og trening
…. og mye annet!

Disse folka trenger vi
Vi opplever at flere og flere nå etterspør en digital plattform som i disse skremmende og krevende dager kan gi unge styrke gjennom avledning, kunnskap, støtte og kanskje en pause fra en hverdag preget av bekymringer og tanker.

Vi vil gjøre denne tjenesten gratis og tilgjengelig for alle ungdommer og unge voksne i Norge, men da trenger vi flinke ressurspersoner som helsesykepleiere, sosialpedagoger, pedagoger, fagveiledere, psykologer, minoritetsrådgiver, motivatorer, kostholdsveiledere, personlig trenere med flere som vil snakke med ungdommene. Kanskje sitter du med kompetanse på et fagfelt du tenker det kan være nyttig at tilgjengeliggjøres for unge i disse dager?

Du melder deg som “hjelper” – hva innebærer det i praksis?
Din rolle vil være å svare opp meldinger/spørsmål sendt fra unge som tar kontakt i appen. Du laster ned appen gratis via Apple Store eller Google Play, hvor vi har lagt deg inn som «hjelper» med kort info om din kompetanse/hva du kan bidra med. Din oppgave vil være å svare på meldingene som sendes deg så raskt du har anledning til å følge opp. Har du ikke kompetansen til å svare på det du blir spurt om, kan du spørre om den du snakker med vil at samtalen skal videreføres til noen av de andre hjelperne. Du vil selvsagt få en enkel nettbasert opplæring av oss hvor vi gjennomgår disse tingene grundig og svarer på spørsmål du eventuelt måtte ha.

Om oss
Vi er Whispr, og vi står bak Elevtjenesten – en digital tjeneste (app) som møter ungdommene der de er og gjør dialogen med rådgivere, helsesykepleiere og andre “hjelpere” i fylkeskommunen enklere. Vår oppgave er å senke tersklene for å ta kontakt når man trenger det. Tjenesten er i bruk ved mange videregående skoler i dag og når potensielt allerede tusenvis av unge. Med en allerede teknisk plattform ferdig utviklet ønsker vi derfor å bidra til dugnaden ved å nå lage en egen kanal for alle unge og unge voksne som trenger noen å snakke med.

Personvern og sikkerhet
Vi tar personvern og sikkerhet på alvor, og har utviklet en trygg applikasjon, som oppfyller alle sikkerhetsmessige krav og vår behandling av personopplysninger, er i overensstemmelse med et til enhver tid gjeldende personvernregelverk. Applikasjonen er ikke en behandlingsplattform, men en kanal for raskt å komme i kontakt med noen som kan hjelpe – det er et lavterskeltilbud.

Har du lyst og mulighet til å bidra? Send en mail til line@whispr.no! ✉️